Earn Albanian

Mirësevini në mundësinë e bashkëpunimit Digital Cosmos. Tani, ju mund të fitoni para me mundësinë e shpërthimit të marketingut dixhital në të gjithë botën.

Ju nuk duhet të prisni për të mësuar Marketingu dixhital. Ju nuk keni nevojë të shpenzoni para dhe kohë për këtë fare. Si? Sado e thjeshtë, ne kemi bërë gjithçka që është për ju, kemi harxhuar kohë, para dhe energji për të zotëruar Marketingu Digjital nga të gjitha këndvështrimet. Kontrolloni vërtetimet tona të babait të I V S S PRASAD dhe vajzës SRUTHI, ne e quajmë veten si DaFa dhe DaFa.Rocks është gjithashtu faqja jonë e internetit.

Pra, çfarë ju duhet për të marrë këtë avantazh të ofrimit të të gjitha pjesëve të marketingut dixhital si, Webdesign (faqet e faqeve të WordPress), Dizajn Grafik, Video Marketingu, SEO, Marketingu i Medias Sociale, Marketingu me Email, Marketingu i Përmbajtjes, Reklama në internet si reklama google PPC, reklama në facebook , reklama në youtube, reklama në instagram etj., Optimizimi dhe Testimi, Ndërtimi i Gypave të Shitjeve, Analizë dhe specializaiton e të dhënave dhe e-commerce. mjetet e marketingut si sondazhet, prapambetjet, videot interaktive me kuize, etj,

Më sipër janë disa lloje të mundësive për të ofruar për biznes të vogël brenda dhe rreth kapuçit të fqinjit tuaj ose rrethit të familjes dhe miqve ose duke ndarë lidhjet e automatizuara të bashkëpunëtorëve të krijuar në mënyrë të mrekullueshme për të shpërndarë në mediat sociale të facebook, whatsapp, instagram youtube, etj., Me një faqe ulje e krijuar posaçërisht e personalizuar për bashkëpunëtorë seriozë. Për të filluar me ju mund të merrni një 20% të plotë të fitimeve që ne marrim nga ato urdhra të referuara nga ju, personalisht ose përmes lidhjes tuaj të automatizuar të filialit nga ndonjë vend ku ndodhet në Internet në të gjithë globin. Për interpretues më të mirë, ne na pëlqen të ndajmë më shumë përqindje, e cila mund të ndryshojë nga rasti në rast.

Thirrni _917760636363 në whatsapp nga kudo ku në botë çdo kohë gjatë gjithë kohës. Anëtarët tanë të përkushtuar të ekipit do të jenë zgjuar për t’ju ndihmuar në çdo çështje. Ju mund të bisedoni në faqen tonë Tawk.to/join gjithashtu në çdo kohë nga kudo ku.

Thjesht regjistrohu më poshtë dhe ndiq udhëzimet. për çdo pyetje kontaktoni [email protected]

Regjistrohu një llogari të re filiali

[affiliate_registration]

Best Optin Code Mobile Links Optin skimlinks