Earn Macedonian

Добредојдовте на можност за приклучување на Digital Cosmos. Сега, можете да заработите пари со експлозија на можност за дигитален маркетинг низ целиот свет.

Не треба да чекате да научите дигитален маркетинг. Вие воопшто не треба да трошите пари и време. Како? Едноставно како тоа, ние го направивме сето тоа за вас, потрошивме време, пари и енергија за совладување на Дигиталниот маркетинг од сите агли. Проверете ги нашите сертификати за татко ми и ќерка СРУТИ, јас се нарекуваме себеси како DaFa и DaFa.Rocks е нашата веб-страница исто така ..

Значи, што ви е потребно за да ја искористите оваа предност да ги понудите сите делови на дигиталниот маркетинг, како што се, веб-дизајн (веб-страници со WordPress), графички дизајн, маркетинг видеа, оптимизација, маркетинг на социјални медиуми, маркетинг преку е-пошта, маркетинг на содржина, реклами преку Интернет, како што се рекламирање на ППЦ, Google, реклами на фејсбук , реклами на YouTube, реклами во Инстаграм, итн., Оптимизација и тестирање, Градење на продажни интри, аналитика и специјализам за податоци и електронска трговија. маркетинг алатки како анкети, повратни информации, интерактивни видеа со квизови и сл.,

Горенаведеното се неколку видови на можности да се понудат за мал бизнис во соседниот хауба или во кругот на семејството и пријателите или преку споделување на автоматизираните придружни врски прекрасно дизајнирани да ги споделат на социјалните медиуми на фејсбук, whatsapp, youtube instagram, итн., Со специјално дизајнирана страница за слетување целосно прилагодена за сериозни филијали. За да започнете со, можете да добиете неверојатни 20% од целиот профит што го остваруваме од оние нарачки наведени од вас, лично или преку вашата автоматска врска со специјална придружна врска од каде и да е на Интернет низ целиот свет. За подобри изведувачи, ние сакаме да споделиме поголем процент, што може да варира од случај до друг.

Јавете се на _917760636363 на whatsapp од каде и да е во светот во кое било време преку часовникот. Нашите посветени членови на тимот ќе бидат широки будни за да ви помогнат во секое прашање. Можете да разговарате на нашата страница Tawk.to/join исто така во кое било време од каде и да било.

Едноставно регистрирајте се подолу и следете ги упатствата. за какви било прашања контактирајте го [email protected]

[affiliate_registration]

Best Optin Code Mobile Links Optin skimlinks